ivesfakorlát

Hajlított íves fakorlátok kész lépcsőkhöz

Hajlított fakorlátokat egyedileg készítünk meglévő lépcsőjéhez, függetlenül annak formájától anyagától. Pontosan fölmérjük a meglévő lépcső pontos ívét, szükség szerint hagyományos eszközökkel vagy térlézerrel, majd műhelyünkben felépítjük a lépcső 1.1 méretű modelljét gerendavázból és arra hajlítjuk az előkészített faanyagot, vákuumtechnika segítségével. A hajlított korláttestet megmunkáljuk a kivánt keresztmetszetre, majd kért színre lakkozzuk vagy festjük és beszereljük. Így csak két, három alkalommal megyünk a helyszínre, tiszta, pormentes, alkalmanként pár órás munkálatra.

Product Description

Hajlított, térben íves fakorlátokat egyedileg készítünk meglévő lépcsőjéhez, függetlenül annak formájától, anyagától. Pontosan fölmérjük a meglévő lépcső pontos ívét, szükség szerint hagyományos eszközökkel vagy térlézerrel, majd műhelyünkben felépítjük a lépcső 1.1 méretű modelljét gerendavázból és arra hajlítjuk az előkészített faanyagot, vákuumtechnika segítségével. A hajlított korláttestet megmunkáljuk a kivánt keresztmetszetre, majd kért színre lakkozzuk vagy festjük és beszereljük. Így csak két, három alkalommal megyünk a helyszínre, tiszta, pormentes, alkalmanként pár órás munkálatra.

Telepítjük korlátjainkat meglévő – vas, beton, üveg, gipszbeton, fa, – korlátmezőre, vagy elkészítjük a korlátmezőt is, a kért anyagból. ( Széleskörű kapcsolataink a kovács, lakatos, üveges, stb. szakmákból lehetővé teszik bármely szokásos korlátmező anyag használatát)

Komplett hajlított lépcsőket is tervezünk, kivitelezünk.

Vállalunk asztalos, lakatos, kovács partnereink számára hajlított kapaszkodó gyártást – felméréssel, beszereléssel is !