Rólunk

Mindig is vonzott a fa hajlítása, így vállalkozói létemet is hintaszékek készítésével szándékoztam kezdeni 1988-ban – de a technológiai feltételeim ezt akkor nem tették lehetővé.

Így pár év még eltelt, mire elkezdhettük a fa hajlítást és a hajlított fakorlátok készítését. Első ilyen munkánk, 1996-ban, az ausztriai Oberwaltelsdorfban akkor épülő Fontana golf klub – Ausztria legnagyobb golf klubja – korlátja volt. Egyetlen szintet áthidaló, 7 méter átmérőjű kör alakú, kétkarú lépcső, 53 méternyi hajlított fakorláttal, melyből 27 méter hosszú volt a leghosszabb egy darabból épített szakasz.

Azóta számos középület, magánlakás hajlított korlátját építettük meg és folyamatosan műveljük ezt a nem könnyű szakágat – nem csak Magyarországon, de a környező országokban is, mivel igen kevés cég készít meglévő lépcsőkhöz hajlított korlátokat.
Szívesen készítünk hajlított lépcsőket is – technológiánk megfelelő nagyon nagyméretű fa alkatrészek gyártására, hajlítására is.
Más téren is a fa egyedi vagy kis szériás hajlítása maradt a fő profilunk, 2004 óta Ábrahám Műhely kft néven gyakoroljuk a fa hajlítást.

Más hajlított termékeinkkel, bútorainkkal találkozhat alábbi oldalainkon:

Szívesen látjuk műhelyünkben, az M0-keleti oldalán, Ecseren, az Ady u 2 szám alatt – előzetes egyeztetett időpontban.

Cégadatok:
Ábrahám Műhely kft
Ügyvezető: Kis Tivadar
Adószám: 13231332-2-13
Európai adószám: HU13231332
Székhely: H-2234 Maglód, Wekerle u 36 – ügyfélfogadás nincs.
Telephely: 2233 Ecser, Ady u 2, Ipartelep – M0-keleti szektor
Tel: Kis Dániel, +36-70-393-0120
info@hajlitottfakorlat.hu